Actie Doel

over de Actie ...

lieve mensen,

ik wil mijn verhaal kwijt aan jullie hoe dit tot stand is gekomen en waarom we dit doen. vorige jaar stonden wij als ons gezinnetje onder maatschappelijke hulp. mijn dochtertje die toen nog 4 jaar was deed iets geweldigs zij hoorde van mijn hulp per ongeluk zeggen dat er gezinnen waren geen sinterklaas gevierd kon worden en dat zij voor die kinderen een chocolade letter had en een kleurboek met potloden . 

toen vroeg mijn dochter aan mij waarom daar niet sinterklaas langs kwam en of die kinderen stout waren geweest. ik heb haar uitgelegd dat niet zo was dat die kinderen wel lief waren toen zij zei dat die kinderen wel haar cadeaus mochten hebben. ik vond zo lief gebaar en dat maakte mij zo trots op haar dat ik dit jaar probeer zoveel mogelijk  gezinnen te helpen. en als dit jaar succes vol is dan zou ik graag volgend jaar weer doen als gezin. we hebben al hulp van vrienden en onze maatschappelijke hulp.

wij zoeken nog hulp dus mensen die willen doneren of bedrijven . en natuurlijk zoeken wij ook gezinnen die in willen inschrijven.. wij doen de omgeving Emmerhout / Klazienaveen.  gaat om de kinderen van 0 tot 10 jaar die wij willen helpen. inschrijven kan nu tot 1 november dan gaan wij pakketjes maken en in de hoop dat we veel kinderen blij kunnen maken ophalen kan dan op 1 december. maar daar krijgt u dan bericht over Hoelaat van Hoelaat en waar u dan moet wezen.

U Deel Namen dank u!!!

hier ziet u een klein overzicht van de Cadeautjes!!!